Skip to main content

Izjave naših naročnikov:

Žiga je presegel naša pričakovanja pri naročilu 360-stopinjskega fotografiranja naših prostorov, saj obvlada svoje delo ob združevanje področij fotografije in interaktivnih spletnih rešitev. Pri izvedbi odlično vodi stranko skozi celoten produkcijski proces in pri tem brez zadržkov deli znanje o sicer unikatnem načinu dela. Virtualne sprehode producira s profesionalno sestavljeno opremo, ki se razlikuje od povprečnih »all in one« naprav. S tem omogoča različne stopnje vizualnih kakovosti in prilagajanje naročnikovim željam. Pri svojem delu je izredno profesionalen, prilagodljiv, svetovalen in odprt za dodatne predloge. Naročnikovo zadovoljstvo vedno postavi na prvo mesto.

Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko

Virtualne sprehode smo naredili za vse naše poslovalnice po Sloveniji. Vgradili smo jih tudi na Google Zemljevide, kjer prejemamo veliko število ogledov in pozitivne povratne informacije od strank. Panorame imamo dodane še na naši spletni strani in jih uporabljamo tudi za Facebook objave. Povsod prejemamo nadpovprečne odzive. S PanoVirtualom super sodelujemo in smo zelo zadovoljni z izvedno, kvaliteto, profesionalnostjo in feksibilnostjo.

Jaša Krivec, Svet metraže

Šola je zgradba s štirimi stenami in prihodnostjo vmes … Zapisano kot pribito drži za našo, več kot 100 let staro stavbo, ki očara že s svojo mogočno zunanjostjo. Mnogi potešijo radovednost in pokukajo, kaj se skriva za masivnimi vrati … Vsem tistim, ki tega še niso storili, bivšim, sedanjim in bodočim učencem, zaposlenim ter naključnim obiskovalcem šolske spletne strani je PanoVirtual omogočil profesionalen virtualni sprehod in neomejeno raziskovanje prostorov šole. Odzivi obiskovalcev nas navdajajo z veseljem in ponosom!

Osnovna šola Bojana Ilicha

Virtualni panoramski sprehod prinaša spoštljivo dodano vrednos e-trženja in predstavitve na spletni spletni strani Hotela Cubo. Virtualni panoramski sprehod smo zelo koristno uporabili na sejmu Conventa. Spremljamo odziv prisotnosti obiskovalcev na spletni strani, izkušnje so zelo pozitivne.

Sandi Kovačevič, Hotel Cubo

Ko je v akciji prvi komunikacijski korak, kjer bodoči gost išče dodatne podatke, vezane na odločitev in si želi predvsem čim boljše slikovne predstavitve, mu z veseljem posredujemo direktno povezavo do spletne strani, v kolikor je že predhodno ni opazil. Izdelek je nadvse uporaben, kvaliteten in transparenten. To potrjujejo naši gosti, s tem, da ob prihodu kažejo zadovoljstvo, povezano z resničnostjo videnega na spletu z dejanskim stanjem destinacije. To preprosto cenijo!

Turizem Loka, Škofja Loka

Zanimanje in obisk je porastel, kar se ni zgodilo od leta 2007! Ker v tem času niso imeli drugih investicij ali promocije kot le naročilo izdelave panoramske fotografije, so prepričani, da se je porast gostov – predvsem iz tujine, povečal zato, ker so se turisti lažje odločali, saj so imeli destinacijo, tako rekoč na dlani.

Turistična kmetija Gradišnik